Despre clinica estet laser

Va obsedeaza ideea unui corp armonios ?

Ne obsedeaza ideea unui corp armonios si foarte putine sunt femeile care se resemneaza cu adevarat in fata excesului de greutate, chiar si atunci fiind posibil ca resemnarea sa determine traume interne profunde, care pot avea rezultate tragice. Increderea in sine este o conditie esentiala pentru sanatatea si reusita noastra in viata! Lipoaspiratia este o metoda de indepartare a depozitelor adipoase din zone care sunt genetic programate ca fiind greu de redus (coapse, fese, solduri, abdomen - pentru femei; abdomen, solduri - pentru barbati). De mentionat ca lipoaspiratia nu este o metoda de slabit, ci doar de conturare a corpului, de "sculptura" a corpului si este o excelenta metoda de stimulare a vointei pentru a obtine dimensiunile dorite. Acest tip de operatie, Operatie Lipoaspiratie Laser,  se practica din perioada anilor '80, fiind considerata in SUA cea mai populara interventie de chirurgie estetica.

Ce pacienti pot beneficia de lipoaspiratie

De lipoaspiratie pot beneficia pacienti cu greutatea corporala apropiata de normal, cu piele elastica, sanatosi fizic si psihic dar care au depozite de grasime in exces localizate in anumite zone. Desi varsta nu are nici o importanta, totusi la varstnici pielea nu mai este la fel de elastica si nu se mai pot obtine rezultate estetice la fel de bune.

Riscurile Operatie Lipoaspiratie Laser

Nu exista Operatie Lipoaspiratie Laser care sa nu implice un risc. Complicatiile lipoaspiratiei sunt de regula foarte rare mai ales daca pacientii sunt alesi cu grija, daca sala de operatie este bine dotata si chirurgul are experienta. Exista tendinta sa fie considerata o operatie usoara, pe care o poate face orice medic si in orice conditii de sala de operatie. Va recomandam sa va adresati pentru aceasta Operatie Lipoaspiratie Laser unor chirurgi plasticieni cu experienta, care dispun si de dotarea necesara. Chiar daca medicul este foarte bun, daca spitalul este dotat cu tehnologie de ultima ora, nimeni nu poate garanta ca nu vor aparea complicatii. Riscurile cresc daca in aceeasi sedinta operatorie sunt tratate mai multe zone si daca cantitatea de aspirat depaseste 2-3 litri. Daca se depaseste cantitatea de 4 litri de aspirat gros la o singura interventie, este uneori necesara transfuzia de sange. Pot aparea infectii, hematoame si seroame, complicatia cea mai redutabila fiind formarea de cheaguri de sange sau grasime care pot migra la plaman si pot cauza moartea. De asemenea, pot aparea denivelari tegumentare in special la persoanele cu elasticitate scazuta a pielii si cu tulburari de sensibilitate.

Indicatii preoperatorii

  • Nu mancati si nu beti nimic dupa miezul noptii inaintea Operatie Lipoaspiratie Laser;
  • Este interzisa administrarea aspirinei si a medicamentelor ce o contin, cu 2 saptamani inainte de operatie;
  • De regula, Operatie Lipoaspiratie Laser trebuie facuta in afara perioadei menstruale;
  • Trebuie sa anuntati chirurgul si medicul anestezist daca aveti probleme medicale (tensiune, probleme vasculare, infarct, diabet, probleme pulmonare, probleme cu sangerarea, epilepsie, probleme neurologice, alergii la diverse medicamente);
  • Trebuie sa anuntati medicul daca purtati proteze dentare sau lentile de contact;
  • Daca fumati, planificati-va sa va lasati cu cel putin 1-2 saptamani inainte de operatie si nu va apucati decat la minimum 2 saptamani dupa operatie;
  • Evitati sa va expuneti in exces la soare inainte de operatie, in special regiunea care va fi operata;
  • Nu urmati o dieta stricta inainte de operatie deoarece poate intarzia vindecarea;
  • Daca raciti sau faceti o infectie de orice fel, operatia trebuie amanata.

Inainte si dupa Operatie Lipoaspiratie Laser

Pentru că nu toată lumea beneficiează de același tip de intervenție chirurgicală , iar unii dintre noi nu ne numărăm deloc printre cei mai buni candidați , fiecare procedură de lipoaspirație începe cu o consultație. Medicul va evalua starea de sănătate a pacientului ( atât fizică cât și psihologică ) și va determina dacă elasticitatea pielii și locurile în care este depusă grăsimea va face din acesta un bun candidat. Atunci medicul vă ajută să decideți ce procedură de lipoaspirație este cea mai potrivită pentru fiecare dintre pacienți. Lipoaspirația poate fi efectuată într-un birou de chirurgie plastică , un centru de chirurgie ambulatorie sau un spital. Procedurile de lipoaspirație mai mici sunt de obicei efectuate pe o bază ambulatorie , care tinde să fie mai puțin costisitoare. Înainte de procedura chirurgicală medicul marchează zonele care propuse spre eliminarea grăsimii. Apoi , la fel ca în marea majoritate a efectuării oricărui tip de operație , aceasta necesită anestezie. Tipul de anestezie depinde foarte mult de cat de mult se dorește spre eliminare a grăsimii corporale. Pentru părți de mică întindere se folosește anestezia locală. De obicei doctorul administrează și sedative pacientului pentru a-l relaxa. Anestezia generală este folosită în spitale atunci când o cantitate mare de grăsime este propusă spre a fi eliminată , dar acest tip de lipoasprație este o procedură mai rar recomandată deoarece scoaterea unei cantități mari de grăsime într-o singură ședință poate duce la embolii. În timpul operației , medicul face una sau mai multe incizii mici și introduce canula în straturile de grăsime din zonele vizate. Canula trebuie mișcată cu rapiditate înainte și înapoi pentru a aduna celulele adipoase și pentru a nu rămâne denivelări la nivelul pielii. Din acest motiv , după operație pacientul trebuie să poarte o îmbrăcăminte specială care are rolul de a compresa diverse părți ale corpului. Și deoarece lichidul este , de asemenea , pierdut în timpul procedurii , pacienții necesită uneori fluide intravenoase după o asemenea intervenție chirurgicală.

Operatie Lipoaspiratie Laser

Fie că e vară , fie că nu , toate dintre noi ne dorim să avem un abdomen tonifiat și de ce nu , cu mulți mai mulți centimentrii în minus. În multe cazuri , atunci când recurgem la a face sport pentru a scăpa de zonele în care s-a depus celulită vizibilă , necesită timp , efort și multă energie depusă. Când nimic nu mai dă roade pe moment putem recurge cu mare încredere la lipoaspirație , metodă cu efect de durată , într-un timp mult mai scurt. Să nu ne speriem! Multe dintre femei cred că este o intervenție chirurgicală foarte complicată , care are în spate multe zile de recuperare. De fapt și de drept , lipoaspirația este o metodă foarte populară , în Europa sau America spre exemplu , care se face în “pauza de prânz”. Lipoaspirația în sine înseamnă să scăpam de celulită , acea celulită păcătoasă care deranjează pe toate femeile de pretutindeni și surlusurile sau acumulările de adipocite din locuri în care efectiv nu dispare , nici măcar prin exercitii fizice. Atunci , ramura chirurgicală intervine cu soluții. Această intervenție presupune o pregatire preoperatorie , un set de analize , dar fără o spitalizare în sine , decât câteva ore de recuperare postoperator. În majoritatea cazurilor se face prin sedare. Cu siguranță ca toate doamnele , dar și domnisoarele care vor să apeleze la o asemenea intervenție vor să știe dinainte ce presupune aceasta din punct de vedere medical , pe lângă acel set de analize care este necesar. În momentul în care pacientul ajunge pe masa de operație trebuie să fie bine informat în legătură cu procedura ce urmează a i se face. Lipoaspirația se face prin mai multe tehnici , dar cea mai recomandată însă este lipoaspirația umedă , cu anestezie tumescentă. Un lucru deosebit de important de știut pentru a previne dificultățile din timpul intervenției , dar și postoperatorii , se recomandă extragerea treptată a grăsimii , prin mai multe sesiuni , deoarece extracția unei cantități mari de grăsime într-o singură sesiune de lipoaspirație poate duce la riscul de embolie. Totul stă în a nu grăbi procesul de “modelare” a corpului nostru și a nu forța acest proces , lăsându-ne pe mâna unor experți pentru o intervenție chirurgicală reușită , fără complicații , cu un rezultat final satisfăcător.

Operatie Lipoaspiratie Estet Laser

Aspectul fizic cam lasă de dorit... Metodele normale nu dau roade iar noi suntem la capătul răbdărilor. Ce mai rămâne de făcut? Să recurgem la metode mai drastice , precum lipoaspirația , care cu siguranță va da roade. Candidatul ideal? Să se apropie de o greutate aproximativ normală și care are totuși așteptări realiste. Dar mai întâi de toate trebuie înțelese riscurile acestei intervenții chirurgicale. Nimeni nu spune că dacă nu îndeplinim aceste condiții, nu putem face o lipoaspirație , doar că rezultatul și satisfacția nu mai este garantată atunci când nu ne mai încadrăm în acești termeni. Uneori devine aproape imposibilă îndepărtarea unor straturi de grăsime din anumite zone ale corpului. Activitățile fizice normale nu dau roade și atunci recurgem la lipoaspirație. Obezitatea nu se poate trata cu ajutorul acesteia , lipoaspirația fiind doar o metodă de a ne modela și de a înlătura excesul de grăsime din anumite zone. Trăim în secolul XXI , iar informațiile sunt asimilate facil grație tehnologiei care ne înconjoară. Cu siguranță că , atunci când suntem hotărâți să ne remediem problemele cu ajutorul lipoaspirației , căutăm orice informație utilă. Trebuie știut că metodele moderne de lipoaspirație vine în 3 categorii: Tehnica clasică – aspirația prin seringă simplă Tehnica de vibrolipoaspirație - Lipomatic Tehnica SoftLipo (de ultimă generație) Tehnica clasică presupune folosirea unei serigi căreia I se atașează la capăt o canulă de aspirație. Vibrolipoaspirația asistată pneumatic este un system modern de lipoaspirațe care adduce avantaje certe , atât pentru chirurg , dar mai ales pentru pacient. Este o metodă complexă care trimite impulsuri la capătul piesei unde se află canula de aspirație. În acest mod evităm eventualele mici denivelări – mâna chirurgului nu poate fi la fel de precisă , rapidă și exactă. A treia tehnică , SoftLipo , este una dintre cele mai modern tehnici de lipoaspirație existent în momentul de față. Vine cu cele mai modern instrumente pentru a îmbunătăți rezultatul intervenției. Lipoaspirația este transformată cu ajutorul acestor tehnici moderne , dintr-o intervenție laborioasă și dureroasă , intr-o intervenție facilă , rapidă , cu timp de recuperare foarte scurt , activitățile profesionale și sociale putând fi reluate imediat după acest tratament.

 

©2017 Lipoaspiratie BAKER - Toate drepturile rezervate.

CREARE SITE DESY.RO