Recuperarea după lipoaspirație. Cum să îți păstrezi corpul în cea mai bună formă

 

 

Lipoaspirația presupune eliminarea depozitelor de grăsime inestetice, prin intermediul unor proceduri chirurgicale speciale. De cele mai multe ori, recuperarea după o astfel de intervenție nu durează mai mult de 24 de ore, moment în care poți deja să te reîntorci la programul tău obișnuit. Cu toate acestea, este absolut necesar să acorzi o atenție deosebită întreținerii corpului tău. Iată câteva dintre sfaturile medicului:

• Apelează la un regim alimentar mai sănătos!

Riscul ca depozitele de grăsime să reapară este încă prezent, mai ales dacă ai un metabolism care lucrează în acest fel. Astfel, este foarte important ca imediat după intervenția de lipoaspirație să recurgi la câteva schimbări în ceea ce privește regimul alimentar. Elimină din meniul tău mâncărurile nesănătoase, dacă vrei să te bucuri de o siluetă de invidiat cât mai mult timp.

• Fă gimnastică de întreținere!

– este indicat ca persoanele au diferite afecțiuni la nivelul pielii, în zona în care va urma să se efectueze operația, să evite acest tip de intervenție. Totodată, lipoaspirația cu laser nu se va efectua în cazul în care respectivul pacient are diferite probleme de sănătate, spre exemplu un grad de obezitate ridicat.

• Recuperarea durează aproximativ 30 de zile

Chiar dacă efortul fizic este interzis în primele zile de după operație, pentru a evita posibilitatea apariției unor depozite de grăsime noi, poți recurge la gimnastica de întreținere. Începe cu exerciții ușoare, în primele zile, apoi fă din asta un obicei și antrenează-ți corpul de cel puțin trei ori pe săptămână.

• Folosește cu încredere creme și uleiuri de masaj!

Pentru o piele tonifiată, poți folosi oricând diferite creme și uleiuri pentru masaj, mai ales dacă acestea au ingrediente naturale sau sunt special concepute pentru a da fermitate pielii. Ele te vor ajuta să îți păstrezi corpul în cea mai bună formă a sa pe o perioadă nedeterminată.

 

 

©2017 Lipoaspiratie BAKER - Toate drepturile rezervate.

CREARE SITE DESY.RO